2015-12-28

[hétfő]

10:17 × Mostanában kétféle dolgot sodor elém a végtelenül üres univerzum: a gyenge férfi-erős nő parát és random inspirációs löketeket a kretén terveinkhez. "Létezéséről a gravitációs hatása alapján lehet tudomásunk, eloszlásának feltérképezése pedig a gravitációslencse-hatása miatt lehetséges."

10:21 × Hadd döntsem el, hogy pont leszxrom a véleményedet a retrótelefonomról, a súlyos internetfüggőségem miatt nem cipelhetek minikompjútert a zsebemben, elég ha csörög istentelenül. Fényképezni papírra szoktam, mp3 lejátszóm a nyakamban lóg, társaságban pedig úgyis guglizik valaki, egyedül meg hadd törjem a fejem.

Amúgyis a tapitelefonok hiperagresszív tamagocsik, amik meghalnak, ha nem simogatod őket eleget?

10:47 × Vicces felismerés volt, hogy az a nevetséges rajongás a Star Wars-saga iránt, ami hidegen hagy, az másoknak pontosan a Bond-fétisem :D :D :D

10:48 × Megcsinálta a napomat, hogy ébredéskor a redőny résein át telibevert a napfény.

10:54 × Öööö, ez hogy nem volt meg eddig? Izé. (A Google Earth Proban ott van az ég is.)


11:23 × Két baromi nehéz levelet kell ma még megfogalmaznom, és már elbuktam a napsütötte teraszot, max bontok majd egy üveg pezsgőt a gyertyafényes körmöléshez. Egyre csak gyűlnek az analóg rutinjaim, de én nem válhatok neoludditává. (Tudom, csak öregszem, régi modell vagyok.) Unplug.

13:41 × Elkeserít, hogy azok és rajongóik kultúrának nevezik, amit létrehoznak. Nem is tudom már, kinek a meglátása volt, de a projekció telitalálatos észrevétel. (Szóljatok, ha kellenek azok a plakátok… Addig is még kevesebbet járok itt kocsmába.) They took our culture – kár, hogy a South Park se vicces IRL. (Spiró nagyon keményen odatette a Mondókát.)

15:27 × Pezsgő, kávé és stabil egykedvűség. Jön a félhomály.

15:41 × Végre valaki meganimálta a digitális aláírásomat :D (rr.)


17:35 × Már csak egy hét, és ismét női tenisz é-l-ő-b-e-n ;)

17:38 × Buktam a levélírást, sörözős halászlevezés lesz belőle [ :( ? ]

00:42 × Sajnos a világbajnok halászlé sem tudta feledtetni az itt uralkodó mélysötét fröcsögést. És a szmókerekénél szxrabb humor egyszerűen nincs. Igazi ostoba gyökerek közt töltöttem az estém. (Royalista, antiszemita, ellenforradalmi csőcselék.)

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése