2015-11-20

[péntek]

10:41 × "Makehuman is a character creation suite. It's designed for making anatomically correct humans. Parts of the program may contain nudity. Do you want to proceed?"


13:30 × A FB két napja letiltott a posztolásról (malware miatt, ami nincs), és ha nem kellene néha rákeresnem erre-arra, simán le lehetne jönni róla. És már megint kivel dolgozok együtt 8O


17:11 × Elnézegetve a rengeteg, művész igénnyel készült animációt, abszolút értem az iparosok kikacsintását egy-egy jelenet erejéig – legyen az direkt hommage vagy pusztán technikai kísérletezőkedv. A stop motiontől a kollázson át a glitch-ig – mind-mind olyan lehetőség, amire én se szánnék másodperceknél többet.

22:11 × A tanulás újratanulásánál kezdtem csak igazán komoly digitális szövegeket olvasni. Ipari mennyiségű okosság és öt év után csak eljutottam a digitális olvasónapló ötletéig.

22:46 × Sikeres Kickstarterből kinőtt sorozat első része, ami ugyan majdnem kétségbeejtette Keszeget, ám everything is a remix, bár azt legalább ízlésesen mikrózták újra. Time Squad + Super Best Friends, helló.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése