2014-07-24

[csütörtök]

12:09 × Az mi, hogy LinkedInen jön klasszikus nigériai lehúzós próbálkozás? "The amount involved is Seven Million Six Hundred And Forty Nine Thousand Four Hundred British Pound Sterling. I propose we share the proceeds 50:50, I think this is fair." Az, persze.

12:18 × Tegnapelőttig azt hittem, hogy a kék pirula (Hugh Morpheus) muszáj kipróbálós dolog volt, de ezek szerint csak én tervezek a zászló leengedése utáni időkre.

14:22 × A hippik mesefalujának egyik varázsa mégiscsak a visszafele úton ütött meg. Mert a két órás vonatot negyven fokban végigsörözni az art brut hazai kisapostolával, az elég meglepő volt hirtelen. De egyben persze tök természetes is.

15:21 × Most már le sem tudom írni nyomdatűrő szavakkal az ország túlfeléből sugárzó sötétség fokát / mértékét / mélységét, vagy akármilye van a sötétségnek, én ilyennel még nem találkoztam.

18:34 × Benn városon anyáméknál az az új teraszon cigizős játékom, hogy a ketrecen benyúlva a kisujjammal pöcögtetem a nevesincs hullámos papagájuk egyik macskanyakörv-csöngőből készült játékát. A kis hülye egy idő után rendesen rápörög, és a műanyag párját hajtva adja tudtomra, hogy oké, eddig játszottunk, de ez az ő felesége (vagy férje, a nemét sem tudom). Idióta. Egykor T-Rex, ma macskakaja.


18:50 × Hálistennek, elmúlt a szuper okozta zenegörcsöm, újra őszinte kiváncsisággal hallgatok muzsikákat. Sőt, a hétvége egyik legnagyobb felismerése lett, hogy az igazán jó munkáimat (Glamour, Jazzy, Hymne) mind-mind transzponálni tudom zenére. Nagyon határozottan (leginkább) third streamet párosítok minden olyan alkotásomhoz, amikre a mai napig büszkén gondolok.

19:15 × "Rossz süti vagy, bébi!"

21:42 × “It’s an interesting game played by interesting people.” / Clint Hurdle a baseballról

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése