2013-09-15

[vasárnap]


12:12 × Minden vasárnap háború. Haditerv-készítéshez csakis Beethoven ötödik. (A család első cédéinek egyike volt – talán Supraphon – miután a CD már nem csak visszapillantó tükör-díszként funkcionált. Nyolcvanközepén. CASCO CSAO. Én kaptam egy fura nagynénitől Pécsről, akit viszonylag fiatalon elvitt a rák. Utólag is köszi. Az özvegye Béla. Úgy is vezet. Rengeteg meghatározó dolgot kaptam tőlük. Nem volt gyerekük. Ahogy azt múltkor simplynek kifejtettem, a fétis-matekom 2:1 arányban félvér kölköket jelez előre. DAT mosoly a szombati naplementében.)


12:27 × Skip two:




13:48 × Ha valamelyik zseninek kétségei lennének a macskák ragaszkodásáról (emberhez), akkor nézzen bele a csajok szemébe egy hét távollét után, és próbálja levakarni őket rólam a következő egy napban. Ja, persze, csajok. A kandúr le se szart, jött, kajált, dorombolt kettőt, és ment tovább kufirc után.

19:52 × Költséghatékony és időkímélő kocsmázás a mufurchoz járni. Kiolvasom a lapokat, és már jövök is, francnak sincs kedve a hülye fejét nézni.

22:19 × Popzene, de ez a hang.


23:09 × Ha már mi honnan, ráadásul filmzene, szoprán/kontratenor -> Greenaway & Nyman (15)

01:41 × Szevasz, Voyager-1! Gyerekkorom hőse voltál.

01:52 × Az ilyenek miatt foglalkozom 3D-vel, és az ilyenek miatt nem bánom, ha akár egyedül kell ülnöm egy göcseji zsákfalu kertjében nyáron. (Sör mindig van hozzá.)




02:01 × Pont olyan szép, mint egy barokk mezzo vibrató.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése