2014-09-12

[péntek]

09:08 × Egy: végre tudok rendesen aludni, simán elpattannak a nyolc-kilenc órák. Kettő: két álmomra is emlékszem csak ma éjjelről. Nem voltak rossz mozik, de fárasztó ez így. Három: mi ez a novemberi időjárás?

09:10 × Gizi-mozi? Nem, cica, rég túlvagyok rajta, tiszta ügy. Viszont hogy másodjára Chris Rockkal spanoltunk a sarkon, az meglepett. Körszakállas, vágod? :D


10:34 × Megérkezett a szerelmes levelem. (Meló. Kell.)

11:48 × Atyaszentúristen! Ráakadtam A. 99%-os klónjára. Először simán azt hittem, hogy ő az. Kxrva nagy hiba van a mátrixban, ez nem ugyanaz az univerzum, amiben tegnap ébredtem.

15:44 × A csúf zöld, nyolcvan forintos, csekmet kis tomadok túlélte a 40 fokos mosást. Egy gyönyörű (szakmai) barátság kezdete, köszi, Anita ;)

23:04 × A hideg rázott ki a Török-kölyök hidegfejűségétől. Azokat a hiperracionalista versenyszellemben trenírozott kisklambókat juttatta eszembe, akiknek a sakktársaságából inkább a büfé magányába menekültem az újságok közé. A bolondos gósoké mennyivel szimpatikusabb brigád volt pár éve. És akadt, akit maguk közül még ők is nagyon furának találtak  :D (Természetesen csak az utóbbiak söröznek.)

23:18 × A vasalóbárrá szelidült vasárnapi kertben ismét beigazolódott Eleanor Roosevelt éleslátása.

23:23 × Megtisztelt a szoknyával. Tetszett is.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése