2014-02-24

[hétfő]

13:59 × Apu veszett hiénakölyke vagyok. (I am Jack's rabid hyena cub.)

14:12 × Persze, hogy vonzanak a szelíd őzikék. De amióta tényleg érdekelnek mások érzései, már nem játszom velük. Úgyis csak beléjük marnék, és vicsorogva továbbállnék. (Oroszlánkölyköket viszont zabálnék két pofára. Baszom tavasz.)

14:17 × Eddig tartott a pihenő. Wunderlist csúcsrajáratás jön.

14:19 × tru dat:
"ez eddig a legkedvencebb munkamailem amit valaha kuldtek nekem" / mango
14:30 × Egy hét alatt két telefonszám nem lesz túlzás?  De legalább nem kell többet éhkoppon vadászni. Terülj-terülj asztalkám.

14:31 × Lefekvéskor elindult a mozi vége, és felrobbant bennem a tavasz. (Campanula poscharskyana nőtt nagyra idebent. Ismerd a rajzaidat!)

14:33 × Februári buzikáim, a sokéves kihagyás után végre elég odabaszós lett mindhárom szülinap? Klasszikusokat karcoltunk a nosztalgialemezre. A veszettség (hálistennek) gyógyíthatatlan.

16:36 × A 200 forintos pohár Ászok népe vagyok. (Ha ebből a csoportból nem lesz meg a pótselejtező sem, be kell tiltani a profi focit.)

17:24 × A múlt héten két beszélgetésben és egy rajzilm-sorozat epizódban hangzott el, hogy akik végigvétték az álmukat, valamikor stréberek voltak. Focus! – vágta rá a Szikla.


21:02 × A legkeményebb mégis a strandon napozó óriáspávián indította apokalipszis-mozi volt, ami abszolút felkészülten ért, hiszen álmomban az volt a visszatérő rémálmom. (De csak emiatt sem fogom végignézni az Eredetet. Kalap szar.) Mindenestre ideje lesz saját kanapét intézni a nagyvárosban.

21:47 × Az Archer reboot okozta rettentő csalódásért a Curb Your Enthusiasm kárpótól. Bőven.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése